Murata työpaikkana

Meillä pääset tekemään tärkeää ja haastavaa työtä huippuasiantuntijoiden kanssa ainutlaatuisten teknologioiden ja tuotteiden parissa.

Työyhteisömme

Olemme joukko lukuisten eri alojen ammattilaisia, joilla on monipuolinen tekniikan alan osaaminen. Meitä on maailmanlaajuisesti jo noin 80 000 Aasiassa, Amerikassa ja Euroopassa sekä Suomessa Vantaalla yli 1000.

Meillä olet luomassa  ainutlaatuisia ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnan kehitystä parantamalla elämänlaatua ja tekemällä autoista turvallisempia. Pääset tekemään yhteistyötä luovassa, innovatiivisessa ilmapiirissä ja seuraamaan tuotteen kehitysprosessia aina suunnittelu- ja testausvaiheesta tuotteen lopulliseen valmistukseen.

 

Tapamme tehdä

Toimintakulttuurimme perustuu tieteelliseen ajatteluun ja monialaiseen tiimityöhön. Tekemisessämme yhdistyvät vankka suomalainen tutkimus- ja kehitysosaaminen sekä japanilainen valmistusosaaminen. Pidämme itseämme yhä vahvemmin myös jatkuvan parantamisen edelläkävijänä, sillä meillä on siihen soveltuvat työkalut, prosessit ja ajattelutapa.

Pidämme lupauksemme ja osoitamme toisillemme arvostusta.

 

Haluatko työskennellä huipputeknologiamme parissa?