Murata yrityksenä

Teknologiamme edistää yhteiskunnan kehitystä. Tuotteemme tekevät autoista turvallisempia ja parantavat elämänlaatua.

Keitä olemme?

Kehitämme ja valmistamme Suomessa MEMS-antureita, joita käytetään autoteollisuudessa, terveysteknologiassa ja erilaisissa teollisuuden sovelluksissa. Olemme ajonvakautusjärjestelmissä ja sydämentahdistimissa käytettävien liikeantureiden globaali markkinajohtaja. Digitalisaation ja IoT:n megatrendit vauhdittavat anturiemme maailmanlaajuisen kysynnän kasvua. Kuulumme Murata-konserniin, joka on maailman johtava elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistaja. Yhtiömme pääkonttori sijaitsee Japanissa Kiotossa.

Maailman johtava elektroniikka-komponenttien ja -ratkaisujen suunnittelija, myyjä ja valmistaja

Yhtiö perustettiin Kiotossa

Yhtiön liikevaihto 2017, miljardia euroa

työntekijää

työntekijää Suomessa

Mitä teemme?

Missiomme on edistää yhteiskunnan kehitystä innovatiivisilla teknologioilla ja ratkaisuilla. Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme Suomessa patentoituun 3D MEMS -teknologiaan perustuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita, joita käytetään esimerkiksi kiihtyvyyden, kallistuksen, tärinän ja paineen mittaukseen. Erittäin tarkat ja luotettavat anturimme lisäävät autojen turvallisuutta ja parantavat elämänlaatua.

Missä teknologiaamme käytetään?

Autoteollisuudessa

Olemme markkinoiden johtava autoteollisuuden kiihtyvyys- ja kaltevuusantureiden valmistaja ja toimittaja sekä maailman johtava ajonvakautusjärjestelmien liikeantureiden valmistaja. Joka kolmannessa autossa on valmistamiamme antureita.

 

Terveysteknologiassa

Lääketieteen ja terveydenhuollon sovelluksissa käytetyt lääketieteelliset anturimme parantavat sekä hoidon laatua että potilaiden elämänlaatua. Olemme maailman johtava sydämentahdistimien liikeantureiden toimittaja. Joka minuutti kiihtyvyysanturimme sisältävä sydämentahdistin asennetaan potilaaseen jossain päin maailmaa.

 

Teollisissa käyttökohteissa

Toimitamme antureita vaativimpiin maatalouden ja raskaan teollisuuden sovelluksiin, kuten leikkuupuimureihin, metsätyökoneisiin, traktoreihin ja kaivosteollisuuden koneisiin. Lisäksi antureitamme käytetään vaativissa ilmailuelektroniikan sovelluksissa, kuten miehittämättömien ilma-alusten, roottorilentokoneiden ja kaupallisten lentokoneiden lentojärjestelmissä.

 

Haluatko työskennellä huipputeknologiamme parissa?