Murata työpaikkana

Meillä pääset tekemään tärkeää ja haastavaa työtä huippuasiantuntijoiden kanssa ainutlaatuisten teknologioiden ja tuotteiden parissa.

Työyhteisömme

Olemme joukko lukuisten eri alojen ammattilaisia, joilla on monipuolinen tekniikan alan osaaminen. Meitä on maailmanlaajuisesti jo yli 74 000 Aasiassa, Amerikassa ja Euroopassa sekä Suomessa Vantaalla yli 1000.

Meillä olet luomassa  ainutlaatuisia ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnan kehitystä parantamalla elämänlaatua ja tekemällä autoista turvallisempia. Pääset tekemään yhteistyötä luovassa, innovatiivisessa ilmapiirissä ja seuraamaan tuotteen kehitysprosessia aina suunnittelu- ja testausvaiheesta tuotteen lopulliseen valmistukseen.

Toimintamme

Suomessa toimintamme jakautuu tuotekehitykseen, tuotantoon ja liiketoiminnan suunnitteluun ja kehitykseen. R&D-organisaatiossamme työskentelee 150 asiantuntijaa, joiden työtehtävät voivat painottua esimerkiksi MEMS- tai ASIC-suunnitteluun tai testijärjestelmien kehittämiseen. Tuotannossamme työskentelee 550 ammattilaista ja tuotantoa tukevissa tehtävissä puolestaan 350 asiantuntijaa esimerkiksi huollossa, prosessikehityksessä ja laadun tehtävissä. Liiketoiminnassa ja liiketoimintaa tukevissa tehtävissä työskentelee 100 henkilöä liiketoiminnan kehittämisen, IT:n, henkilöstöhallinnon, talouden, hankinnan ja logistiikan parissa. Myynnin osalta hyödynnämme Murata-konsernin globaalia myyntikanavaa, jolloin Suomen ulkopuolella sijaitsevat paikalliset myyntiyksiköt vastaavat tuotteidemme myynnistä ja markkinoinnista.

Tapamme tehdä

Toimintakulttuurimme perustuu tieteelliseen ajatteluun ja monialaiseen tiimityöhön. Tekemisessämme yhdistyvät vankka suomalainen tutkimus- ja kehitysosaaminen sekä japanilainen valmistusosaaminen. Käytämme ja kehitämme aktiivisesti jatkuvan parantamisen prosessejamme taataksemme kestävän liiketoiminnan ja korkean asiakastyytyväisyyden. Rohkaisemme työntekijöitämme tekemään Kaizen-ehdotuksia sekä käyttämään Lean-menetelmiä ja yhtä Suomen suurimmista tietokannoista. Pidämme lupauksemme ja osoitamme toisillemme arvostusta.

Tuemme kehittymistä

Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä ja urapolkuja muun muassa monipuolisilla koulutuksilla, joita järjestetäänkin meillä vuosittain lähes sata. Kiinnostaisiko sinua osallistua vaikkapa näihin koulutuksiin: Quality tools & statistical methods, Influencing skills, Lean bootcamp tai Data mining? FTA, RCA, 8D, FMEA, DFMEA, FSM, MSA, JMP, SPC, SPC, APQP, PPAP, VDA, SQL – nämä kaikki tulevat meillä tutuksi!

Meillä on koulutusohjelmia sekä asiantuntijoiden että esimiesten kehittämiseen. Tiesitkö, että monet työntekijöistämme opiskelevat työn ohella Muratan omalla opintopolulla, johon kuuluu eritasoisiin tutkintoihin tähtäävää opiskelua. Olemme myös iloisia voidessamme todeta, että merkittävä osa avoimista tehtävistämme täytetään nykyisillä työntekijöillämme.

Henkilöstöetumme

Tarjoamme sinulle useita henkilöstöetuja. Käytössäsi ovat muun muassa seuraavat palvelut:

Laajat työterveyshuollon palvelut, joihin sisältyy esimerkiksi erikoislääkärin konsultaatiot

Z

Säännölliset liikuntavuorot sekä muut vapaa-ajan toimikunnan järjestämät aktiviteetit

Z

Hierojan palvelut tiloissamme

Z

Henkilöstöravintola

Liikunta- ja kulttuurietu

Työsuhdepyöräetu

Z

Kuntosali

Z

Laajat koulutusmahdollisuudet

Haluatko työskennellä huipputeknologiamme parissa?