Murata työpaikkana

Meillä pääset tekemään tärkeää ja haastavaa työtä huippuasiantuntijoiden kanssa ainutlaatuisten teknologioiden ja tuotteiden parissa.

Työyhteisömme

Olemme joukko lukuisten eri alojen ammattilaisia, joilla on monipuolinen tekniikan alan osaaminen. Meitä on maailmanlaajuisesti jo yli 74 000 Aasiassa, Amerikassa ja Euroopassa sekä Suomessa Vantaalla yli 1000.

Meillä olet luomassa  ainutlaatuisia ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnan kehitystä parantamalla elämänlaatua ja tekemällä autoista turvallisempia. Pääset tekemään yhteistyötä luovassa, innovatiivisessa ilmapiirissä ja seuraamaan tuotteen kehitysprosessia aina suunnittelu- ja testausvaiheesta tuotteen lopulliseen valmistukseen.

Toimintamme

Suomessa toimintamme jakautuu tuotekehitykseen, tuotantoon ja liiketoiminnan suunnitteluun ja kehitykseen. R&D-organisaatiossamme työskentelee 200 asiantuntijaa, joiden työtehtävät voivat painottua esimerkiksi MEMS- tai ASIC-suunnitteluun, testijärjestelmien kehittämiseen tai prosessikehitykseen. Tuotannossamme työskentelee 500 ammattilaista ja tuotantoa tukevissa tehtävissä puolestaan 200 asiantuntijaa esimerkiksi huollossa sekä prosessi- ja tuotelaadun tehtävissä. Liiketoiminnassa ja liiketoimintaa tukevissa tehtävissä työskentelee 100 henkilöä liiketoiminnan kehittämisen, IT:n, henkilöstöhallinnon, talouden, hankinnan ja logistiikan parissa. Myynnin osalta hyödynnämme Murata-konsernin globaalia myyntikanavaa, jolloin Suomen ulkopuolella sijaitsevat paikalliset myyntiyksiköt vastaavat tuotteidemme myynnistä ja markkinoinnista.

Tuemme kehittymistä

Tuemme työntekijöidemme ammatillista kehittymistä ja urapolkuja muun muassa monipuolisilla koulutuksilla, joita järjestetäänkin meillä vuosittain lähes sata. Kiinnostaisiko sinua osallistua vaikkapa näihin koulutuksiin: Quality tools & statistical methods, Influencing skills, Lean bootcamp tai Data mining? FTA, RCA, 8D, FMEA, DFMEA, FSM, MSA, JMP, SPC, APQP, PPAP, VDA, SQL – nämä kaikki tulevat meillä tutuksi!

Meillä on koulutusohjelmia sekä asiantuntijoiden että esihenkilöiden kehittämiseen. Tiesitkö, että monet työntekijöistämme opiskelevat työn ohella Muratan omalla opintopolulla, johon kuuluu eritasoisiin tutkintoihin tähtäävää opiskelua. Olemme myös iloisia voidessamme todeta, että merkittävä osa avoimista tehtävistämme täytetään nykyisillä työntekijöillämme.

Tapamme tehdä

Toimintakulttuurimme perustuu tieteelliseen ajatteluun ja monialaiseen tiimityöhön. Tekemisessämme yhdistyvät vankka suomalainen tutkimus- ja kehitysosaaminen sekä japanilainen valmistusosaaminen. Käytämme ja kehitämme aktiivisesti jatkuvan parantamisen prosessejamme taataksemme kestävän liiketoiminnan ja korkean asiakastyytyväisyyden. Rohkaisemme työntekijöitämme tekemään Kaizen-ehdotuksia sekä käyttämään Lean-menetelmiä ja yhtä Suomen suurimmista tietokannoista. Pidämme lupauksemme ja osoitamme toisillemme arvostusta.

Murata Finlandin kulttuurietiketti

Eri sukupolvet ja kulttuuritaustat tekevät meistä monimuotoisen yhteisön. Vaalimme kulttuuria, jossa autamme toisiamme ja jossa jokaista kunnioitetaan ja kohdellaan ystävällisesti. Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja ilmaista mielipiteensä tittelistä ja taustasta riippumatta.

Olemme määritelleet kulttuurietiketin, jonka mukaan toimimme ja jolla tavoittelemme entistä parempaa työntekijä- ja asiakastyytyväisyyttä. Yhteisen kulttuurietiketin ansiosta jokainen meistä tietää, millaista toimintaa voimme odottaa toinen toisiltamme ja miten se tukee myös liiketoiminnallisia tavoitteitamme.

Vahvistamme
työntekijätyytyväisyyttä

auttamalla toisiamme

Uskallamme pytää ja tarjota apua. Pienetkin ystävälliset eleet voivat merkitä erittäin paljon jollekulle.

kohtelemalla toisiamme tasa-arvoisesti ja ystävällisesti

Kaikkia Murata Finlandin työntekijöitä kunnioitetaan ja kohdellaan samojen periaatteiden mukaisesti. Kuulemme mielellämme omistamme poikkeavia näkemyksiä ja ajatuksia, ja arvostamme niitä.

avoimella keskustelukulttuurilla

Murata Finlandissa jokainen voi olla oma itsensa ja ilmaista mielipiteensa. Arvostamme läpinäkyää päätöksentekoa ja rehellistä palautetta.

Vahvistamme
asiakastyytyväisyyttä

ennakoimalla

Olemme päättäväisiä, katsomme tulevaisuuteen ja ennakoimme tulevat muutokset. Olemme siis valmiita erilaisiin tilanteisiin ja pystymme reagoimaan muutoksiin nopeasti.

kehittämällä ja luomalla uutta

Meille innovaatiot tarkoittavat asiakkaillemme tarjottavia uusia teknisiä ratkaisuja sekä ideoita, jotka parantavat työympäristöämme. Haluamme haastaa itsemme - yritys ja erehdys johtavat kehittymiseen.

huomioimalla aina, mitä asiakkaamme tarvitsee

Innovatiivisten, laadukkaiden ja arvoa lisäävien tuotteiden ja ratkaisujen luominen on ydintehtävämme. Asiakkaamme eivät aina osaa pukea tarpeitaan sanoiksi - meidän tehtävämme on tunnistaa kaikkein tärkeimmät toiveet heidän puolestaan.

Henkilöstöetumme

Tarjoamme sinulle useita henkilöstöetuja. Käytössäsi ovat muun muassa seuraavat palvelut:

Laajat työterveyshuollon palvelut, joihin sisältyy esimerkiksi erikoislääkärin konsultaatiot

Z

Säännölliset liikuntavuorot sekä muut vapaa-ajan toimikunnan järjestämät aktiviteetit

Z

Hierojan palvelut tiloissamme

Z

Henkilöstöravintola

Liikunta- ja kulttuurietu

Työsuhdepyöräetu

Z

Kuntosali

Z

Laajat koulutusmahdollisuudet

Haluatko työskennellä huipputeknologiamme parissa?