Murata työpaikkana

Meillä pääset tekemään tärkeää ja haastavaa työtä huippuasiantuntijoiden kanssa ainutlaatuisten teknologioiden ja tuotteiden parissa.

Työyhteisömme

Olemme joukko lukuisten eri alojen ammattilaisia, joilla on monipuolinen tekniikan alan osaaminen. Meitä on maailmanlaajuisesti jo noin 80 000 Aasiassa, Amerikassa ja Euroopassa sekä Suomessa Vantaalla yli 1000.

Meillä olet luomassa  ainutlaatuisia ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnan kehitystä parantamalla elämänlaatua ja tekemällä autoista turvallisempia. Pääset tekemään yhteistyötä luovassa, innovatiivisessa ilmapiirissä ja seuraamaan tuotteen kehitysprosessia aina suunnittelu- ja testausvaiheesta tuotteen lopulliseen valmistukseen.

 

Tapamme tehdä

Toimintakulttuurimme perustuu tieteelliseen ajatteluun ja monialaiseen tiimityöhön. Tekemisessämme yhdistyvät vankka suomalainen tutkimus- ja kehitysosaaminen sekä japanilainen valmistusosaaminen. Käytämme ja kehitämme aktiivisesti jatkuvan parantamisen prosessejamme taataksemme kestävän liiketoiminnan ja korkean asiakastyytyväisyyden. Rohkaisemme työntekijöitämme tekemään Kaizen-ehdotuksia sekä käyttämään Lean-menetelmiä ja yhtä Suomen suurimmista tietokannoista. Pidämme lupauksemme ja osoitamme toisillemme arvostusta.

 

Haluatko työskennellä huipputeknologiamme parissa?