Murata yrityksenä

Edistämme yhteiskunnan kehitystä innovatiivisella anturiteknologialla, joka parantaa autojen turvallisuutta ja ihmisten elämänlaatua.

Keitä olemme?

Digitalisaatio ja liikkumisen eri muotojen kehittyminen kasvattavat antureiden kysyntää. Me Muratalla edistämme yhteiskunnan kehitystä innovatiivisella MEMS-anturiteknologialla, ja visionamme on mahdollistaa turvallinen ja itseohjautuva ajaminen tuotteillamme.

Kuulumme Murata-konserniin, joka on maailman johtava elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistaja. Yhtiömme pääkonttori sijaitsee Japanissa Kiotossa.

Maailman johtava elektroniikka-komponenttien ja -ratkaisujen suunnittelija, myyjä ja valmistaja

Yhtiö perustettiin Kiotossa

Yhtiön liikevaihto 2022, miljardia euroa

työntekijää

työntekijää Suomessa

Mitä teemme?

Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme Suomessa patentoituun 3D MEMS -teknologiaan perustuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita, joilla mitataan esimerkiksi kiihtyvyyttä, kallistusta, tärinää ja painetta.

Tuotteitamme käytetään äärimmäistä luotettavuutta ja tarkkuutta vaativissa sovelluksissa. Ratkaisujemme ansiosta autot pysyvät kaistoillaan, sillat eivät sorru ja sydämet sykkivät ihmisten rinnassa.

Turvallisuuskriittiset tuotteet vaativat erityisiä valmistusolosuhteita

Missä teknologiaamme käytetään?

Autoteollisuudessa

Olemme markkinoiden johtava autoteollisuuden kiihtyvyys- ja kaltevuusantureiden valmistaja ja toimittaja sekä maailman johtava ajonvakautusjärjestelmien liikeantureiden valmistaja. Joka minuutti antureitamme asennetaan viiteenkymmeneen uuteen autoon. Tulevaisuuden visionamme on mahdollistaa turvallinen ja itseohjautuva ajaminen.

 

Terveysteknologiassa

Lääketieteen ja terveydenhuollon sovelluksissa käytetyt lääketieteelliset anturimme parantavat sekä hoidon laatua että potilaiden elämänlaatua. Olemme maailman johtava sydämentahdistimien liikeantureiden toimittaja. Joka minuutti kiihtyvyysanturimme sisältävä sydämentahdistin asennetaan potilaaseen jossain päin maailmaa.

 

Teollisissa käyttökohteissa

Toimitamme antureita vaativimpiin maatalouden ja raskaan teollisuuden sovelluksiin, kuten leikkuupuimureihin, metsätyökoneisiin, traktoreihin ja kaivosteollisuuden koneisiin. Lisäksi antureitamme käytetään vaativissa ilmailuelektroniikan sovelluksissa, kuten miehittämättömien ilma-alusten, roottorilentokoneiden ja kaupallisten lentokoneiden lentojärjestelmissä.

 

Haluatko työskennellä huipputeknologiamme parissa?