Join the Innovators in Electronics

Tarjoamme sinulle kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä aidosti kansainvälisessä työympäristössä.

Kysymyksiä ja vastauksia rekrytoinnistamme

Millaisia työtehtäviä Murata tarjoaa Suomessa?

Tarjoamme erilaisia asiantuntija- ja työntekijätason tehtäviä, jotka liittyvät MEMS-antureiden suunnitteluun, kehitykseen ja valmistukseen. Työtehtäviä on tarjolla niin tuotekehityksessä, tuotannossa kuin erilaisissa tuotannon tukitoiminnoissakin. Lisäksi työllistämme asiantuntijoita esimerkiksi talouden, henkilöstöhallinnon, hankinnan ja logistiikan tehtäviin.

Tarjoaako Murata kesätyömahdollisuuksia?

Tarjoamme vuosittain noin 150-200 kesätyöpaikkaa, joista suurin osa on suunnattu tekniikan alan opiskelijoille. Myös tukitoiminnoissamme on tarjolla joitakin paikkoja. Muratan kesätyöhaku aukeaa tammi-helmikuussa. Edellytämme kesätyöntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää. Voit jättää hakemuksen haun ollessa auki Avoimet työpaikat -osiosta.

Tarjoaako Murata työssäoppimispaikkoja?

Tarjoamme työssäoppimispaikkoja, jotka on suunnattu ammattikoulujen teknisten alojen opiskelijoille. Haku työssäoppimispaikkoihin aukeaa tammi-helmikuussa. Hakemuksen voit jättää haun ollessa auki Avoimet työpaikat -osiosta.

Tarjoaako Murata muita harjoittelumahdollisuuksia?

Työharjoittelut suoritetaan Muratalla lähtökohtaisesti kesätöinä, joiden haku aukeaa tammi-helmikuussa. Hakemuksen voit jättää Avoimet työpaikat -osiosta haun ollessa auki.

 

Voinko jättää avoimen hakemuksen?

Avoimen hakemuksen sijaan voit liittyä Murata Talent Community:n jäseneksi, mikäli et löytänyt sopivaa roolia tämänhetkisistä avoimista työpaikoistamme. Liityt Talent Community:n jäseneksi näppärästi Avoimet työpaikat -osiosta. Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa tapahtumistamme sekä mielenkiintoisista työpaikoistamme.

Mitä tietoja tai asiakirjoja hakulomakkeelle tarvitaan?

Pyydämme sinua täyttämään yhteystietosi sekä jättämään lyhyen saateviestin. Parhaiten tuot osaamis- ja koulutustaustasi esiin CV:n muodossa. Halutessasi voit liittää lomakkeelle myös muita asiakirjoja, kuten erillisen hakukirjeen, opintosuoritusotteen tai tutkinto- tai työtodistuksen.

Voinko lähettää tietoni ja CV:ni sähköpostitse?

Toivomme, että lähetät työhakemuksesi liitteineen aina ensisijaisesti rekrytointijärjestelmämme kautta. Näin tietojen turvallinen säilyttäminen ja lainmukainen säilytysaika varmistuvat. Jos sinulla on haasteita dokumenttien lähettämisessä, olethan yhteydessä rekrytoinnistamme vastaavaan Iina Malvalehtoon.

Mistä tiedän, tuliko hakemukseni perille?

Hakemuksesi on tullut perille, kun olet saanut automaattisen kiitosviestin hakemuksessasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan tarvittaessa myös roskapostisi.

Miten voin muokata hakemustani Muratan rekrytointijärjestelmässä?

Et valitettavasti itse pysty jälkikäteen muokkaamaan jättämääsi hakemusta, sillä hakijalle ei luoda erillisiä tunnuksia järjestelmäämme. Hakemisesta on näin haluttu tehdä mahdollisimman helppoa. Jos haluat muokata hakemustasi jälkikäteen, olethan yhteydessä rekrytoinnistamme vastaavaan Iina Malvalehtoon.

Miten voin poistaa hakemukseni Muratan rekrytointijärjestelmästä?

Tietosi säilyvät järjestelmässämme kaksi vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli haluat tietosi poistettavan ennen tätä, ota yhteyttä rekrytoinnistamme vastaavaan Iina Malvalehtoon.

Ota yhteyttä rekrytointiimme

Talent Aquisition Specialist Iina Malvalehto
+358 40 6314 601
iina.malvalehto at murata.com

Uratarinoita

Siiri

Tuotantotyöntekijä eli operaattori

Suvi

Tuotepäällikkö

Jannatul

Process Development Engineer

Haluatko työskennellä huipputeknologiamme parissa?