Join the Innovators in Electronics

Tarjoamme sinulle kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä aidosti kansainvälisessä työympäristössä.

Avoimet työpaikat

Uratarinoita

Suvi

Tuotepäällikkö

Jannatul

Product Manager

Kysymyksiä ja vastauksia rekrytoinnistamme

Millaisia työtehtäviä Murata tarjoaa Suomessa?

Päätuotteenamme ovat MEMS-anturit, joita toimitamme pääasiassa autoteollisuuteen. Tarjoamme erilaisia asiantuntija- ja työntekijätason tehtäviä, jotka liittyvät MEMS-antureiden suunnitteluun, kehitykseen ja valmistukseen. Työtehtäviä on tarjolla niin tuotekehityksessä, tuotannossa kuin erilaisissa tuotannon tukitoiminnoissakin. Lisäksi työllistämme asiantuntijoita esimerkiksi talouden, henkilöstöhallinnon, hankinnan ja logistiikan tehtäviin. Tuotteidemme myynnistä ja markkinoinnista vastaavat Suomen ulkopuolella sijaitsevat myyntiyksiköt, minkä vuoksi emme valitettavasti tarjoa myynnin tai markkinoinnin tehtäviä Suomessa.

Tarjoaako Murata kesätyömahdollisuuksia?

Tarjoamme vuosittain noin 100-200 kesätyöpaikkaa, joista suurin osa on suunnattu tekniikan alan opiskelijoille. Myös tukitoiminnoissamme on tarjolla joitakin paikkoja. Muratan kesätyöhaku aukeaa tammi-helmikuussa. Edellytämme kesätyöntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää. Voit jättää hakemuksen haun ollessa auki Avoimet työpaikat -osiosta.

Tarjoaako Murata työssäoppimispaikkoja?

Tarjoamme työssäoppimispaikkoja, jotka on suunnattu ammattikoulujen teknisten alojen opiskelijoille. Haku työssäoppimispaikkoihin aukeaa tammi-helmikuussa. Hakemuksen voit jättää haun ollessa auki Avoimet työpaikat -osiosta.

Tarjoaako Murata muita harjoittelumahdollisuuksia?

Työharjoittelut suoritetaan Muratalla lähtökohtaisesti kesätöinä, joiden haku aukeaa tammi-helmikuussa. Hakemuksen voit jättää Avoimet työpaikat -osiosta haun ollessa auki.

 

Tarjoaako Murata opinnäyte- ja lopputyöpaikkoja?

Tarjoamme aika ajoin opinnäyte- ja lopputyöpaikkoja erityisesti tekniikan alan korkeakouluopiskelijoille, joiden opintotausta ja kiinnostuksen kohteet soveltuvat Muratan liiketoimintaan ja ydinosaamisalueisiin. Kyseiset koulutustaustat voivat muodostua esimerkiksi fysiikan, elektroniikan, puolijohteiden, materiaalitekniikan tai kone- ja automaatiopuolen opinnoista.

Pyrimme tukemaan työntekijöidemme urakehitystä ja tarjoamme opinnäyte- ja lopputyömahdollisuuksia ensisijaisesti nykyisille muratalaisille tai aiemmin Muratalla työskennelleille. Näin ollen tyypillisin tie päästä tekemään Muratalle lopputyötä on toimia ensin kesätöissä, minkä myötä talon tavat tulevat tutuiksi ja lopputyötä etsivä voi tunnistaa lopputyömahdollisuuksia, joissa hän pääsisi hyödyntämään taitojaan ja syventämään osaamistaan. Voimme satunnaisesti hakea osaajia myös suoraan avoimella haulla johonkin tiettyyn tiimiin ja ilmoitamme näistä hauista aina Avoimet työpaikat -osiossa.

Voinko jättää avoimen hakemuksen?

Voit jättää avoimen hakemuksen Avoimet työpaikat -osiossa, mikäli et löytänyt sopivaa roolia tämänhetkisistä avoimista työpaikoistamme.

Mitä tietoja tai asiakirjoja hakulomakkeelle tarvitaan?

Pyydämme sinua täyttämään yhteystietosi sekä jättämään lyhyen saateviestin. Parhaiten tuot osaamis- ja koulutustaustasi esiin CV:n muodossa. Halutessasi voit liittää lomakkeelle myös muita asiakirjoja, kuten erillisen hakukirjeen, opintosuoritusotteen tai tutkinto- tai työtodistuksen.

Voinko lähettää hakemukseni ja CV:ni sähköpostitse?

Otamme työhakemuksia vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, joten valitettavasti emme huomioi sähköpostitse toimitettuja hakemuksia. Näin tietojen turvallinen säilyttäminen ja lainmukainen säilytysaika varmistuvat. Hakemuksen voit jättää Avoimet työpaikat -osiosta haun ollessa auki. Jos sinulla on haasteita dokumenttien lähettämisessä, olethan yhteydessä rekrytoinnistamme vastaavaan Iina Malvalehtoon.

Mistä tiedän, tuliko hakemukseni perille?

Hakemuksesi on tullut perille, kun olet saanut automaattisen kiitosviestin hakemuksessasi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan tarvittaessa myös roskapostisi.

Miten voin muokata hakemustani Muratan rekrytointijärjestelmässä?

Et valitettavasti itse pysty jälkikäteen muokkaamaan jättämääsi hakemusta, sillä hakijalle ei luoda erillisiä tunnuksia järjestelmäämme. Hakemisesta on näin haluttu tehdä mahdollisimman helppoa. Jos haluat muokata hakemustasi jälkikäteen, olethan yhteydessä rekrytoinnistamme vastaavaan Iina Malvalehtoon.

Miten voin poistaa hakemukseni Muratan rekrytointijärjestelmästä?

Tietosi säilyvät järjestelmässämme kaksi vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli haluat tietosi poistettavan ennen tätä, ota yhteyttä rekrytoinnistamme vastaavaan Iina Malvalehtoon.

Ota yhteyttä rekrytointiimme

Talent Acquisition Specialist Iina Malvalehto
+358 40 6314 601
iina.malvalehto at murata.com

Tilaa hakuvahti avoimista työpaikoista