Join the Innovators in Electronics!

Katso avoimet työpaikat

Murata on maailman johtava elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistaja. Edistämme yhteiskunnan kehitystä innovatiivisella anturiteknologialla, joka parantaa autojen turvallisuutta ja ihmisten elämänlaatua. Kunnianhimoisena visionamme on mahdollistaa turvallinen ja itseohjautuva ajaminen. Tule tekemään töitä kanssamme huipputeknologian parissa!

Murata yrityksenä

Suunnittelemme, kehitämme ja valmistamme Suomessa MEMS-antureita, joita käytetään autoteollisuudessa, terveysteknologiassa ja teollisuuden sovelluksissa.

Murata työpaikkana

Meillä pääset työskentelemään kansainvälisessä työyhteisössä ja edistämään yhteiskunnan kehitystä ainutlaatuisten teknologioiden ja tuotteiden parissa.

Ura meillä

Tutustu rekrytointiamme koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin ja lue työntekijöidemme uratarinoita.

Avoimet työpaikat

Tuoreimmat tarinat meistä

Muutosneuvottelut tuotannon työvuorojen uudelleen järjestämisestä

Muutosneuvottelut tuotannon työvuorojen uudelleen järjestämisestä

Murata Electronics Oy käynnistää muutosneuvottelut tuotannon työvuorojen uudelleen järjestämisestä. Tavoitteena on sujuvoittaa tuotantoa ja parantaa tuottavuutta pitkällä aikavälillä. Muutosneuvottelujen tavoitteena ei ole irtisanoa, vähentää, lomauttaa tai...

Esittelyssä Supplier Quality Management (SQM) -tiimi

Esittelyssä Supplier Quality Management (SQM) -tiimi

Murata Suomen Supplier Quality Management -tiimi vastaa siitä, että toimittajat noudattavat Muratan korkeita laatuvaatimuksia. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä toimittajien kanssa ja varmistaa, että materiaalit ja niiden valmistusprosessit ovat riittävän...

Muratan tukemalla Iceheartsilla toimelias vuosi

Muratan tukemalla Iceheartsilla toimelias vuosi

Mitä kuuluu Icehearts-järjestölle, jonka toimintaa Murata on tukenut vuotuisella rahalahjoituksella vuodesta 2021 lähtien? Kyselimme järjestön kuulumisia ja haastattelimme Iceheartsin tiimimentori Timo Löppöstä. ”Iceheartsille kuuluu valtakunnallisesti varsin hyvää....

Tervetuloa Muratalle kanssamme

Tuotekehitysyksikkömme on täynnä osaavia ammattilaisia ja heidän kanssaan on mukava tehdä töitä. Täällä oppii myös itse joka päivä uusia asioita.
Henna Pietarinen

Senior Production Manager

Muratalla minulla on mahdollisuus hyödyntää intohimoani fysiikkaan ja teorian soveltamiseen käytännön työssä. Pidän myös siitä, että Murata aidosti edistää turvallisemman yhteiskunnan kehitystä.
Hristo Brachkov

Senior System Expert

Murata on erinomainen työpaikka kehittyä ammatillisesti sekä kartuttaa tietotaitoa. Täällä työskennellessä oppii ymmärtämään erilaisia kulttuureja, mielipiteitä ja näkökulmia.
Manabu Tsukahara

Komennuksella Suomessa Team Leader -roolissa

Jos mietin, että mikä on paras työssäni, niin kyllä se on työkaverit!
Lotta Lappeteläinen

Processing Operator