Murata Suomen Supplier Quality Management -tiimi vastaa siitä, että toimittajat noudattavat Muratan korkeita laatuvaatimuksia. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä toimittajien kanssa ja varmistaa, että materiaalit ja niiden valmistusprosessit ovat riittävän korkealaatuisia ennen kuin ne hyväksytään käytettäväksi Muratan tuotantoon.

Millaisia taitoja tiimissänne tarvitaan?

Monimuotoisessa tiimissämme on syvällistä teknistä osaamista. Meidän on ymmärrettävä erilaisten materiaalien ominaisuuksia ja hallittava erilaisia laatutyökaluja. Koska tehtävämme on vahvistaa toimittajasuhteita, tarvitsemme myös tiimityö-, auditointi- ja neuvottelutaitoja ja yleisesti ottaen koko puolijohdealan tuntemusta. Laatujärjestelmien osalta meidän on tunnettava esimerkiksi seuraavat järjestelmät: VDA 6.3, IATF16949, ISO-14001, ROHS ja REACH.

Mikä työssänne on parasta?

Ehdottomasti parasta on onnistumisen tunne, kun olemme voineet oman asiantuntemuksemme avulla edistää jonkin tärkeän ongelman ratkaisua. On mahtavaa tehdä yhteistyötä tiimissä, jossa on monipuolista asiantuntemusta, ja nähdä, että työmme parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Miten toteutatte Murata toimintafilosofiaa ja kulttuurietikettiä?

Tiimissämme on vahva vastuuntunto – jokainen meistä kantaa vastuun omista toimistaan ja suorituksistaan, ja samalla jaamme ja hyödynnämme osaamistamme ja tietämystämme koko tiimin ja Muratan menestyksen eteen. Olemme parempia yksilöitä, koska olemme hyvä tiiminä! Tiimissämme kaikki ovat myös todella avuliaita – kulttuurietikettimme mukaisesti –, joten yhteistyö sujuu erinomaisesti.

 


Tiimin jäsenet

  • edustavat viittä eri kansallisuutta,
  • ovat asuneet 10 eri maassa ja
  • vierailleet 44 eri maassa!

 

Lisää Muratan tiimiesittelyjä tulossa pian!